Διερωτηθήκαμε πόσο υγιείς είμαστε, αν είμαστε;

Άγχος - Καταπιεσμένα Συναισθήματα - Κακή Διατροφή - Ελλιπής Ύπνος - Ανθρώπινες σχέσεις χτισμένες κατά μεγάλο ποσοστό στην υποκρισία...
Τελικό Αποτέλεσμα:
Κακή Υγεία - Ασθένεια - Χρόνιος Πόνος - Αυτοάνοσα Νοσήματα - Κατάθλιψη

Διερωτηθήκαμε πόσο υγιείς είμαστε, αν είμαστε;

Γι' αυτό υπάρχει ο άλλος δρόμος της Συμπληρωματικής Ιατρικής, ο οποίος βοηθάει να χτίσουμε την υγεία εκ των έσω ή να αποδομήσουμε την ασθένεια εκ των έσω, από την ρίζα.

Πρώτα από όλα, τι ειναι ΥΓΕΙΑ, ποιος είναι ο στόχος της Θεραπείας, προς ποια κατεύθυνση πρέπει να οδηγείται ο ασθενής κατά την διάρκεια της θεραπείας του. «Όταν ο πόνος έχει φύγει, όταν η φλεγμονή έχει υποχωρήσει, ο ασθενής συνήθως καλείται Θεραπευμένος». Παρόλα αυτά είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμη ΧΡΟΝΙΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ή συμπτώματα που η ίδια η Θεραπεία έχει προκαλέσει σε βαθύτερα συστήματα του οργανισμού όπως είναι το ανοσοποιητικό σύστημα, μετά από υπερβολική χρήση φαρμάκων ή κόμη στο διανοητικό ή στο ψυχικό επίπεδο. Μια Θεραπεία λοιπόν πρέπει α έχει ευεργετικό αποτέλεσμα σε όλα τα επίπεδα, δηλαδή φυσικό σώμα και έλεγχο συναισθημάτων.

Η Συμπληρωματική Ιατρική και συγκεκριμένα η Ρεφλεξολογία αντιμετωπίζει τον Άνθρωπο συνολικά και όχι σαν έναν π.χ. χρόνιο πόνο, δηλαδή φυσικό σώμα. Συνολικά φυσικό σώμα, δηλαδή έλεγχο συναισθημάτων για αυτό υπόσχεται κάτι βαθύτερο γιατί δουλεύει σε «κυτταρικό επίπεδο. Η ασθένεια είτε εκδηλώνεται ως πόνος είτε ως δυσανεξία είτε ως αδυναμία τείνει πάντοτε στον περιορισμό του ατόμου.

Το αντίθετο της, η υγεία, δίνει μια αίσθηση ελευθερίας.

Λόγου χάρη, ένας σχιζοφρενής, ο οποίος είναι διαταραγμένος στο ψυχικό επίπεδο εμφανίζεται υγιής στο φυσικό σώμα.

Το ανθρώπινο σώμα μέσω των νευρικών απολήξεων αποτελεί την ελπίδα μας για πρόληψη και ανακούφιση από χρόνιες ασθένειες στο φυσικό σώμα. Ψυχασθένειες, η μάστιγα των επόμενων δεκαετιών. Φροντίστε το σώμα σας, τόσο εκ των έσω, ψυχικά, όσο και εξωτερικά (ΠΟΝΟΣ) και απευθυνθείτε στην Ρεφλεξολογία.

Η Ρεφλεξολογία σήμερα συγκαταλέγεται στις Συμπληρωματικές Αγωγές με το σχετικό ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το 1997.

Η Ρεφλεξολογία είναι ελεύθερο επάγγελμα αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Οικονομικών.

Στην Δανία, η Ρεφλεξολογία περιλαμβάνεται στο κρατικό σύστημα υγείας. «Από το πέλμα στην ψυχή με Ρεφλεξολογία:

«Ωφελέειν, μη βλάπτειν» - Ιπποκράτης

Η Ρεφλεξολογία είναι μια πανάρχαια ειδικότητα, βασίζεται στην Ύπαρξη Αντανακλαστικών Σημείων: Πέλματα - Παλάμες - Αυτιά, τα οποία αντιστοιχούν σε κάθε όργανο ή σύστημα του Οργανισμού.

Αντιμετωπίζει τον ασθενή ολιστικά για αυτό υπόσχεται βαθύτερα αποτελέσματα.


 

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ:

ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ

ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ

ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΟΣΟΥΝ

ΝΑ ΔΙΕΓΕΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ Τ0ΥΣ ΜΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ

ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ


 

ΥΓΕΙΑ – Η ΑΡΕΤΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Γράφει ο / η: 

Ανθέων 18Α, Περαία, Θεσσαλονίκης
2392302210