CARBOXYTHERAPY ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ , ΡΑΓΑΔΕΣ , ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

CARBOXYTHERAPY ΓΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ – ΣΥΣΦΙΞΗ –ΡΥΤΙΔΕΣ

 

Το διοξείδιο του άνθρακα( CO2 ) αυξάνει τοπικά το PH και δημιουργεί τεχνητή έλλειψη ανεφοδιασμού οξυγόνου O2. Το σώμα αντιδρά με διαστολή μικρών αιμοφόρων αγγείων.Η αυξανόμενη προσφορά οξυγόνου δια της αιμοσφαιρίνης δίνει το έναυσμα για την έναρξη του μεταβολισμού. Το διοξείδιο του άνθρακα μετατρέπεται σε ενεργό οξυγόνο.

   Στη λιπόλυση έχουμε διπλή δράση:

α) τα λιποκύτταρα καταστρέφονται από τις άμεσες μηχανικές επιρροές και

β) χάρη στη βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος, η απομάκρυνση του αποθηκευμένου λίπους γίνεται γρηγορότερα. Απο την αυξανόμενη προσφορά οξυγόνου , τα προκύπτοντα λιπαρά οξέα οξειδώνονται με αποτέλεσμα την αισθητή μείωση των λιποκυττάρων και τη σύσφιξη του συνδετικού ιστού.

   Με την Carboxytherapy αποφεύγουμε τυχόν παρενέργειες στην υγεία μας από τις διάφορες ουσίες πχ φωσφατιδυλοχολίνη που χρησιμοποιούνται για τη λιπόλυση.

   Κατά την εφαρμογή της Carboxytherapy εισχωρούμε στο δέρμα με μικρές βελόνες

 ( ινσουλίνης ) σε συγκεκριμένο βάθος με ειδικό μηχάνημα σε μορφή πιστολιού με δυνατότητα ακριβούς ρύθμισης του βάθους.Έτσι η εφαρμογή είναι ευκολότερη, σταθερότερη και ανώδυνη για τον ασθενή. Μόνο για λίγα δευτερόλεπτα αισθάνεται ο ασθενής μια μικρή ενόχληση τοπικά τόσο στο πρόσωπο , όσο και στο σώμα.

   Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και διαρκούν πάνω από 2 χρόνια!

Γράφει ο / η: 

Βαζελώνος 32, Καλαμαριά,Πεζόδρομος, άνωθεν της Εθνικής Τράπεζας, Θεσσαλονίκη
2310443318